Toefje Roze

Gewoon, omdat ik vandaag in een roze bui ben en alles ineens in zuurstokroze pink wil. Een roze bril om de regen niet te hoeven zien, een roze winterjas omdat hij me aan de zomer doet denken. Ik maakte vanmorgen een roze kussen maar besloot hem toch als knutselmateriaal te gebruiken voor mijn nichtje. Een roze tafelkleed zodat mijn gezonde eten wat zoeter smaakt. Ik wil roze servies, roze pannen, roze beddengoed en een roze bank. Omdat ik van mezelf weet dat dit puur een maandelijkse hormoon kwestie is, lijkt het me handiger om een roze blogpost te plaatsen in plaats van mijn huis onder handen te nemen. Het bankje aan de eettafel krijgt als enige een grijs-roze tintje. Ook de roze winterjas heb ik al. Voor de rest houd ik het toch maar naturel. Daar gaan we dan, hier wat roze inspiratie-kiekjes:

23 september 2018 | Etsy, Pinterest, Tom Dixon, Sketch, Indipendent