Toefje roze

Geen nieuws; ik ben een groot liefhebber van zwart/wit en naturellen. Liever wit dan een interieur met pit, zal ik maar zeggen. Toch heb ook ik zo nu en dan behoefte aan wat kleur in huis. Vroeger uitte ik dat meteen door alle lampenkappen voor kleur te vervangen, inclusief alle kussens, kaarsen, de vloerkleden, plantenpotten, het servies en zelfs de muren gaf ik dan een kleur. Na een dag of twee werd ik gillend gek en moest alles weer vervangen worden voor naturel om vervolgens na een maand weer kleur te willen (ik schuif de schuld af op de maandelijkse cyclus…).

Veel te veel van het goede. Bij een ander vind ik het gaaf maar thuis, daar kan ik echt niet tegen. Dus ik houd het deze keer heel subtiel met deze roze kussenhoezen die ik bij H&M Home vond. Ze hebben er ook een complete dekbedset van alleen was manlief het niet zo eens met mijn voorstel om het bed tot een roze wolk om te toveren. Een klein toefje roze is het dus geworden. Misschien ben ik op deze manier minder allergisch voor kleur, door het heel gering toe te passen. Ik heb een tafellaken in dezelfde kleur gebruikt als sprei. Hij is groter dan de sprei die ze verkochten en stukken goedkoper. Voor een tijdelijke kleur-bevlieging leek me dit alternatief de beste keuze.

De rest van het huis houden we kleur vrij. Ik heb nog een roze lamp van crêpe-papier geprobeerd maar dat was geen succes. Ik schrok me rot van de kleurenpracht. Heb hem snel vervangen voor een zwart exemplaar. Voorlopig houden we al het roze veilig op de slaapkamer. Als het kleur zeer doet aan mijn ogen dan ga ik gewoon slapen. 😉

Foto’s bij ons thuis