TOGO Ligne Roset

Een bank die met recht tot de reeks tijdloze designklassiekers gerekend mag worden. De TOGO van het Franse Ligne Roset is uit geen enkel woonblad meer weg te denken. Je kunt je bijna niet voorstellen dat Antoine Roset klein begon. Samen met zijn zoon Emile richtte hij een fabriek op waar ze o.a. wandelstokken maakten. Tegenwoordig kennen wij het merk alleen nog omdat het bekend staat om zijn design meubels. De fabricage van de meubels wordt voornamelijk in de eigen ateliers van Ligne Roset gehouden zodat er toezicht is op de hoge kwaliteitszekerheid.

Ik kende de bank nog niet tot ik hem bij Theo-Bert Pot zag. Ik denk dat een boel mensen via hem deze klassieker hebben leren kennen. Het stomme is dat ik hem zo vaak in tijdschriften heb zien staan en dat hij gewoon niet opviel. Maar toen ik hem dus bij Theo-Bert zag… wauw! Ik zou heel graag zo’n loveseat of eenzitter voor erbij willen. Uiteraard zijn ze niet gratis, dus daar moet een speciaal potje voor opgericht worden. Of ik houd marktplaats een tijd in de gaten. Wie weet komt er een betaalbare tweedehands beschikbaar. Tot die tijd doe ik het met de foto’s op Instagram en scroll ik een uur lang door Google om me te verlekkeren aan deze gave design-klassieker:

Foto’s via Thenicestuffcollector.com, Google, Pinterest

 

2017-04-29T19:58:24+00:00

About the Author:

Marloes
Dagelijks geprikkeld worden door alles wat met wonen te maken heeft. Ik vind het heerlijk. We hebben een standaard rijtjeswoning en met een beetje creativiteit probeer ik mijn grote wensen in ons ietwat kleine huis te verwerken.