Treatments

In drukke tijden – en ook als ik nog lui in bed lig – fantaseer ik over een dag niets doen. Dobberen op het water en mezelf laten verwennen met een massage of gezichtsbehandeling. Heerlijk! Vroeger ging ik vaker naar de spa dan de laatste jaren omdat ik me onzeker voelde over mijn lichaam. Mijn benen en bikinilijn waren chronisch ontstoken door het harsen en scheren. Om over mijn gezichtshaar maar niet te beginnen! Ben een geboren aap, zowel figuurlijk als letterlijk (Chinese horoscoop), mijn haar groeit zo snel dat ik dat elke dag moest bijhouden. Ik ben nu bijna klaar met een laser behandeling, vrijwel helemaal onthaard, en durf de spa weer in. Ik kan niet wachten tot ik de nieuwigheidjes in de spa-wereld kan ontdekken.

Om mezelf alvast een voorproefje te geven heb ik dit verwenpakket van Treatments ontvangen. Ik ben niet verplicht om er iets over te schrijven maar ik vind de producten zo lekker dat ik het toch doe. 😉 Er zit scrubzout in, shampoo, douchegel en bed&body mist. Van elke lijn een product. Treatments heeft eeuwenoude en bijna vergeten wellness behandelingen verzameld die in de betere spa’s worden uitgevoerd. Zo kan je bijvoorbeeld de treatment van Bhutaanse monniken ervaren of weten hoe het is om een Japanse massage te ondergaan.

De Treatments zijn alle vier gericht op het behandelen van het lichaam. Spieren laten ontspannen, de huid reinigen en het nagenieten van een eeuwenoude spa ervaring. Dat kan dus ook thuis. Bij de producten ontvang je een uitgebreide beschrijving van het ritueel dat je wilt uitvoeren. De volgorde en manier waarop is essentieel voor het beste resultaat. Ik kan daar gerust de hele avond voor uittrekken. Toch heb ik een behandeling geboekt bij de Veluwse Bron om daar een Treatment te ondergaan die ik mezelf niet zo makkelijk kan geven. Namelijk een Boliviaanse rug massage door middel van Uyuni bundeltjes. Ik verheug me op het moment dat ik ga liggen en even nergens aan hoef te denken. Totale ontspanning. Niet meer dan dat.

Er zijn vier Treatments beschikbaar, met alle vier een reeks wellness producten die aansluiten op de behandelingen:

  • Uyuni – Ervaar de warmte van Bolivia
  • Mahayana – Mysterieus Bhutan
  • Shinshiro – Beleef traditioneel Japan
  • Ceylon – Authentiek Ceylon

Je kan de producten aanschaffen via de webshop van Treatments.nl of bij de aangesloten spa’s. Alle informatie en locaties vind je op de website van Treatments. Verwen jezelf en enjoy!

16 januari 2018 | Foto’s M.E