Trendkleuren 2018

Er zijn al zoveel blogposts van andere bloggers over de trendkleuren voor 2018, en daar voeg ik graag de mijne aan toe. We hebben weinig kleur in huis maar ik vind het heerlijk om over te schrijven. Ik volg met plezier de kleurrijke accounts op Instagram en moedig hun kleurgebruik aan. Het is leuk om te zien hoe mensen trendkleuren in hun interieur toepassen. De ervaring leert dat deze trend nog weleens veranderd. Van januari tot juni hadden ze nog een groene wand en in juli werd al het groen in huis vervangen voor poeder roze. Alles! Ik verbaas me over het geld dat hierin gaat zitten. Stom vind ik het absoluut niet. Creatief bezig zijn is als therapie.

Ben jij iemand die graag de laatste kleuren in huis verwerkt? Ik heb goed nieuws voor je! De trendkleuren voor 2018 gaan namelijk veranderen. Roze blijft in de mode maar verkleurt naar brons, roest en koper. Voeg daar donkergeel en diepbruin aan toe, en je hebt de nieuwe trend te pakken.

Persoonlijk vind ik een witte basis mooi waarin niet de wanden worden geverfd, maar slechts een paar accessoires in deze trendkleuren worden toegepast. Weinig zwart, veel retro meubels. Ik zou gaan voor een donkergeel kussen en een roest-roze sprei. Misschien een lichtroze accentje in een bos bloemen maar verder niets. In de mode zie je deze kleurtrend ook opduiken, al denk ik dat hij pas in het najaar echt wordt opgepikt. Marc Jacobs loopt erop vooruit. Ik ben er weg van!

29 december 2017 | Foto’s Bocadelobo, Elite, Makeover.nl, Marc Jacobs