Uitrusten met Eve Sleep

Jeetje, waar ben ik toch weer aan begonnen? De zolder was een plaatje. Helemaal af. We hadden een goed bed en eigenlijk klopte alles. Tijd dus om te veranderen. Aan perfectie heeft niemand iets. Altijd bezig blijven, is mijn motto. Dus toen Eve sleep me vroeg om hun matras te testen was ik daar meteen klaar voor. Volksverhuizing in huis! De oude matrassen in onze slaapkamer beneden gingen bij het grofvuil. Eigenlijk het hele bed. Daarvoor kwam het bed van zolder in de plaats. Resultaat was een lege zolder die opnieuw aangekleed moest worden. Heerlijk. Het enige wat er stond was een doos van Eve sleep, welgeteld 50 x 110 cm met daarin een matras van 180 x 200 cm. Dat het past hé? Geniaal. Ik wist dat als je de doos openmaakt en het plastic doorprikt het matras binnen een mum van tijd grote vormen zou aannemen. Het ging nu net zo. Het verbaast me hoe snel hij zijn uiteindelijke vorm heeft behaald.

Bij Eve sleep kan je voor 2 soorten matrassen kiezen. De dikke matras met geheugen schuim of de dunnere zonder dit schuim, met evenveel gemak maar voor een lager prijsje. Ik heb de dunne matras uitgekozen, de Eve Light, omdat ik het leuk vind om te testen of deze dan ook zo lekker ligt.

Snel dus aan de slag gegaan met de kamer. We hebben een frame gemaakt en een verduisterend rolgordijn gekocht. Sterren kijken is leuk maar slapen is toch prettiger. Daardoor moest er wel een goede lamp komen maar niet te fel. Het werd een stoffen lampion van 100 cm hoog. Joekel dus maar zo fijn. We hebben er vanaf bed naar liggen kijken. Maar niet zo heel lang. Ik kan me niet herinneren dat ik in slaap gevallen ben. Alleen dat de wekker me bruut wakker maakte. En als dat gebeurt dan weet ik dat ik goed geslapen heb.

Omdat ik vroeg begin met werken kan ik niet snoozen. Bart draait zich gerust nog drie keer om. Toen ik hem ‘s avonds vroeg wat hij van de matras vond antwoordde hij precies wat ik die morgen dacht. We zijn bekend met de dikkere versie maar deze dunne Eve Light ligt net zo lekker. We hebben heerlijk geslapen. Aangezien we deze slaapkamer in het weekend gebruiken komt het alleen maar van pas dat we op deze matras willen blijven liggen. De kamer straalde al rust uit maar nu voelt het compleet. Ik ben een dik tevreden slaapster.

Eve Sleep aan het woord:

“Een fantastische dag begint de nacht ervoor. Een goede nachtrust en een goed begin van de dag zijn zo belangrijk dat iedereen hiervan moet kunnen genieten. Matrassen worden al veel te lang verkocht in dure winkels tegen onnodig hoge prijzen verkocht. Daarom besloten wij om eve te ontwikkelen. Een matras die ‘beautifully simple and simply beautiful’ is. Voor iedereen verkrijgbaar voor een verrassend eerlijke prijs.”

En wat extra feitjes over deze comfortabele matras:

  • Traagschuim verdeelt de druk gelijkmatig, met als resultaat een heerlijk comfortabel oppervlak dat de fijnste ondersteuning biedt. We kwamen er echter achter dat klanten traagschuim vaak te warm vinden en dat het zich niet genoeg aanpast aan hun lichaam. Daarom hebben we voor de eve een nieuwe generatie traagschuim ontwikkeld, dat verkoelend werkt en meer veerkracht biedt.
  • Jarenlang hebben we feedback verzameld van 70.000 mensen. Daaruit is de perfecte matras voortgekomen. Wij gebruiken de termen zacht, medium of stevig liever niet, omdat wij vinden dat perfectie niet subjectief is.
  • We hebben zoveel vertrouwen in ons product dat we je 100 nachten de tijd geven om het thuis uit te proberen.

Alle info en meer is terug te vinden op de website van SleepEve.nl.

18 juni 2018 | Foto’s M.E