Het is alweer even geleden dat ik een blog heb gepost. Heb het ontzettend druk gehad met ziek zijn (nierbekkenontsteking, stofwisseling gerommel) en ben vaak bezig met het uitgeven van mijn vijfde boek. Ik schrijf fantasy boeken, vind ik heerlijk! Mezelf kwijtraken in een verhaal is het liefste wat ik doe. Eind juni moet hij klaar zijn voor de verkoop, spannend weer! En… de vakantie komt eraan, dus dat is ook een leuk vooruitzicht!

Vanmorgen zijn we begonnen met het inpakken van de koffers, wat nog best een ding is. Eerst gaan we naar het koude IJsland, daarna vliegen we door naar het warme New York en vervolgens gaan we naar Bart z’n host parenst in het hete Kansas. Dat worden dus een hoop lagen om mee te nemen. Of we kopen alles onderweg. 😉 Al denk ik niet dat manlief daar blij van wordt… Uiteraard volgt een uitgebreid verslag zodra we terug zijn!

Hierbij een kleine update over april, waarin er weinig aan de woonkamer veranderde. Je zou kunnen zeggen dat april een soort pauze-maandje was.

Foto’s bij ons thuis