Omdat we verhuisplannen hebben, zijn de plannen voor de badkamer aangepast. Geen drastische verbouwing meer, maar alleen de vloertegels en het badkamermeubel vervangen. De rest is nog prima in orde, en wie weet haalt een nieuwe bewoner alles er weer uit. Zonde dus om het groots aan te pakken. Bovendien willen we de waskom (uit Bali meegenomen) weer gebruiken in een nieuw huis.

Het hoognodige dus, meer niet. Voor een relatief klein budget hebben we nu onze badkamer een upgrade gegeven. Vloertegels van VT wonen en een wastafelmeubel van Ikea. Nieuwe handdoeken erbij, en klaar! Totaal hebben we zo’n 800 euro uitgegeven, inclusief materiaal. Plus we houden dozen met tegels over, die proberen we te verkopen op Marktplaats.

– Vloertegels VT wonen | Loft Grey 60 x 60 cm (in grijs en zwart)

– Wastafelmeubel Ikea | Onderkast Godmorgon, dubbele wastafel Odensvik, beiden 120 cm breed (los aan te schaffen, zodat je zelf je kast en wastafel kan uitkiezen… wij kochten de kraantje bij Hornbach, net iets strakker)

En hierbij het resultaat van deze relatief simpele verbouwing (moet alles nog leuk aankleden, maar kon niet wachten om het op mijn blog te zetten…) :

Van de week nog even de randjes afwerken, handdoeken kopen, badmat bestellen en de boel sfeervol aankleden:

Foto’s bij ons thuis