Urban Nature Culture

Precies een week geleden bezocht ik de stand van Urban Nature Culture op het showUP event. Het was een van de laatste stands die ik bezocht en hij is me eveneens het beste bij gebleven. Wat een mooie productlijn hebben ze in elkaar gezet. Wauw! De collectie bestaat uit allerlei losse kommetjes, schaaltjes, lepeltjes en bekers die juist door hun unieke karakter perfect bij elkaar passen. Zoveel materialen en diversiteit in zachte pastels, blauw, wit, bamboe en hier en daar een knalkleur. Ik heb alvast een plekje in de servieskast vrij gemaakt (mijn moeder ook, die was al net zo enthousiast toen ze de foto’s zag) want dit gaat er komen:

Behalve voor servies kan je bij UNC ook terecht voor allerlei woonaccessoires. Ik heb heel wat mooie kussens gespot in frisse blauw/groene tinten met etnische motieven erop. En wat vind je van de bloempotten hieronder? Ik ben er weg van, zowel van de gevlochten potten als die van steen op de achtergrond. Het is alleen nog even wachten want de complete collectie is van het voorjaar te koop. Houd dus goed hun site in de gaten >>> UrbanNatureCulture.com

Tijdens showUP vertelde Anne Marie over de reizen die ze maakt en de producten die ze in verre landen tegenkomt. Het was bijzonder interessant om te horen hoe ze ge├»nspireerd raakte door bijvoorbeeld een oude, niet zo mooie, karaf en hoe ze haar eigen draai aan dit ontwerp gaf. De functie bleef hetzelfde, maar ze wist hem een geheel nieuw uiterlijk te geven. Anne Marie reist voor ons de wereld over om alleen het allermooiste mee terug te nemen voor in onze woonkamers – mijn dank is groot!

Foto’s door ME