VACHT VAN VILT – GIVE AWAY

Deze week heb ik iets leuks. Een tijdje terug kocht ik deze jute tas van vacht van vilt en nu mag ik er eentje weggeven. Hij is prachtig om mee te decoreren. Zo hadden we er eerst een plaid in zitten maar toen kwam ik op het idee om er bloemen in te weven en deze erin te drogen. De tas hangt nu ondersteboven op zolder met alle bloemen erin. Wil je ook zo’n mooie tas? Volg danĀ @vachtvanvilt.nl op Instagram en laat een berichtje achter dat je mee wilt doen onder een van deze foto’s op mijn Instagram account. Zondag 11 augustus 2019 maak ik de winnaar bekend!

05 augustus 2019 | Alles foto’s gemaakt door @b8tje

2019-08-06T21:33:34+00:00

About the Author:

Marloes
Dagelijks geprikkeld worden door alles wat met wonen te maken heeft. Ik vind het heerlijk. We hebben een standaard rijtjeswoning en met een beetje creativiteit probeer ik mijn grote wensen in ons ietwat kleine huis te verwerken.