Vertiplants mini

Ja hoor, ze zijn er. Afgelopen zomer kreeg ik te horen dat er een mini versie op de markt zou komen van de grote VertiPlants die we al hadden. En niet alleen dat. De grote VertiPlants zijn zwart, wit of grijs. De mini’s zijn er in verschillende kleuren. Op het moment dat ik mijn mini’s mocht bestellen zat ik helemaal in de roze flow. Een maand later was ik er weer uit. Ik maakte me best een beetje zorgen of de gekleurde mini’s nog zouden passen. Jullie weten allemaal van mijn fobie voor kleur. Het was dus even slikken toen ze binnenkwamen.

Zorgen om niets. Serieus. Zodra ik het eerste doosje opendeed was ik meteen in love. Het is een heel zachte, bijna poederachtige kleur roze en samen met het wit geeft het zo’n heerlijke frisse uitstraling. Het is eind november en het voelt alsof het april is. Mijn roze flow is weer helemaal terug. Ik zal geen extra kleur toevoegen maar dit is prachtig.

Onze grote VertiPlants hingen in de hal. Handig om al onze spullen voor het hardlopen in op te bergen. Denk aan fluorbandjes, handschoenen, koptelefoon, muts, sjaal en dat soort dingen. Maar ik zocht ook nog een opbergrek voor de zolder en dus mocht ik – na lang aandringen bij manlief – de VertiPlants op zolder ophangen, bij mijn werkplek. Nu ze eenmaal daar hangen kan ik ze niet meer wegdenken. De enige reden om ze weer beneden op te hangen zou zijn omdat Bart ze zoveel mist. Wij zijn ontzettend blij met deze handige opbergers.

De bananen in de VertiPlants bewaar ik daar normaal gesproken niet maar ik wilde jullie laten zien dat de bakken ook in de keuken te gebruiken zijn. Ze zijn van kunststof gemaakt en daardoor makkelijk schoon te houden. Ook zou je er dan een kruidenplantje in kunnen stoppen. Ik voel het alweer kriebelen voor een nieuw huis – ja, ik weet het, daar ga ik weer…

Kijk voor alle creatieve ideeën en mogelijkheden op de site van VertiPlants.

24 november 2017 | Foto’s M.E