Je komt ze overal tegen, de multifunctionele wandhangers van VertiPlants. Oorspronkelijk zijn ze bedoeld om plantjes in te stoppen. Niet per se hangplanten, al komen die zeker tot hun recht in deze leuke wandhouders, maar een cactus of orchidee misstaat ook niet.

Persoonlijk vind ik het leuker om ze een andere functie te geven. Bijvoorbeeld in de keuken. OK, dan vullen we er alsnog een met een plantje, een kruidenplantje dan wel, en de ander proppen we helemaal vol met spatels, olieflesjes, knijptangen en eigenlijk alles wat erin past.

Maar tegelijkertijd vind ik ze ook gaaf om in de inloopkast op te hangen. Er passen schoenen in en een groot deel van mijn sjaals. In de kinderkamer staan ze ook leuk, met knuffeltjes erin bijvoorbeeld. Of wat dacht je van dennenappels en kastanjes of een hand vol takken? Tevens zou je hem ook als vaas kunnen gebruiken, want de VertiPlants is van kunststof gemaakt. Mogelijkheden zat dus met deze multifunctionele alles-in-een hanger. Ik ben er weg van!

Meer over VertiPlants:

VertiPlants Copenhagen is in 2012 opgericht door het getrouwde stel Rikke en Jens Raecke. De VertiPlants worden in Denemarken vervaardigd van plastic polyproylene en heeft een zijdematte afwerking. Het formaat van de wandhanger is 30 x 30 x 13 cm en heeft een inhoud van drie liter. Hij is er in drie kleuren: wit, grijs en zwart.

Foto’s bij ons thuis