Viktor&Rolf voor HEMA

Had er al over gelezen, dat Viktor&Rolf een collectie zouden gaan ontwerpen voor HEMA en die is er! Vanaf 18 november liggen de borden, kerstversiering en truien in de winkels met als thema Jingle Bows, afgeleid van de strik die direct aan V&R gelinkt kan worden. Sowieso het feit dat de collectie binnenkort te koop is maakte me al gek, maar toen ik de uitnodiging kreeg om naar de lancering te komen werd ik hyper. Ok√© dat is misschien wat overdreven maar ik heb er wel wakker van gelegen. Ik ben zo’n muts die niet kan slapen als ik iets zo leuk vind. Ik hou van mode en interieur dus deze combinatie van designers Viktor&Rolf met HEMA betekende voor mij een paar nachtjes doorhalen. Kan er niets anders over zeggen, zo ben ik.

Vanavond was het dan zover, mezelf in feestelijke kleding gehesen en op naar Amsterdam. Nu het vroeger donker wordt en de grachten verlicht zijn, zit het kerstgevoel er al flink in. Eenmaal bij de lancering aangekomen werd dat gevoel tien dubbel overtroffen. Mooie ruimte, fijne mensen en een heel gave collectie.

Daar sta ik dan te shinen met Viktor & Rolf. Normaal gesproken ben ik niet zo van de bekende mensen maar deze heren heb ik heel hoog staan dus ja, ik wilde heel graag met ze op de kiek!

Waar ik vorig jaar de kleur rood in huis nog verafschuwde kon ik het in deze kerstsetting zeker wel waarderen. Ik moest meteen aan mijn groene kast denken met daarnaast een boom met rode strikpiek. Ik zie het helemaal voor me. Zoals ik eerder al blogde wil ik deze winter meer gezelligheid in huis. Hoeft heus niet kneuterig gezellig te zijn maar zo’n tros rode strikken in de woonkamer staat nu toch wel hoog op mijn wishlist. Denk ook aan de jaarwisseling. Perfect!

Met Insta’s @lauraverschuur en @thehomerebel

We kregen allemaal een cadeautje van onder de kerstboom en ik kreeg de rode piek (YES) maar maandag ga ik dus meteen naar de HEMA om servies te scoren voor het kerstontbijt. En dat tafelkleed! Die kan het hele jaar door gebruikt worden. Heb een plaatje in mijn hoofd dat er niet uit wil dus dan moet ik het gewoon waarmaken. Ja, ik ben erg enthousiast. Ben benieuwd wat jullie van de collectie vinden! Hij is vanaf maandag 18 november in de HEMA (ook online) winkels te koop.

13 november 2019 | Foto’s M.E en @B8tje