Vloerkleden voor de kinderkamer

We hebben geen kinderen, die gaan er niet komen ook. Wel hebben we geregeld onze nichtjes te logeren. Als ze komen dan verandert de logeerkamer in een 1001 nachten paradijs vol twinkelende lampjes en sterrenslingers. Er hangen dierenkoppen aan de wand en er zit een boomstambehangetje op de muur. Alles klopt. Het enige wat nog ontbreekt is een leuk vloerkleed. Eerst dacht ik bij mezelf: Waarom zou ik een vloerkleed kopen speciaal voor mijn nichtjes? En toen: Ja, waarom ook niet? Zolang we al die extraatjes kunnen blijven betalen duik ik graag de winkels in op zoek naar het perfecte kleed. De missie op zich vind ik misschien nog wel leuker dan het kleed zelf. Wat dat betreft zou ik een goede personal (interieur) shopper zijn. Noem en ik zal het voor je vinden.

Helaas voor mij vond ik meteen al een leuk vloerkleed. Namelijk het schaap van Lidor.nl. Saai om zo snel al klaar te zijn. Daarom ben ik speciaal voor jullie verder gaan zoeken naar fluffy, stoere vloerkleden voor de kinderkamer. Alhoewel, kinderkamer? Ik denk dat deze kleedjes het ook leuk doen in de woonkamer. Zeer waarschijnlijk gaat mevrouw schaap heel wat uurtjes buiten de logeerkamer doorbrengen. Het mag wel wat minder serieus. Helemaal leuk!

 

Alle kleden hierboven komen bij Lidor.nl vandaan.

Credits: Homestock

Credits: Bol.com + Ferm Living

De kleden hieronder zijn van het merk Sew Heart Felt. Daar is ook het schaap van. Stel je eens voor hoe gezellig zo’n das staat voor de haard?

Door al die leuke vloerkleden kom ik nog eens op idee├źn. Misschien ga ik zelf ook nog een vloerkleed maken. Dan kunnen mijn nichtjes meehelpen en mogen ze ook voor hun eigen kamer een mooi kleed in elkaar knutselen. De inspiratie stroomt binnen. Ik zie het al voor me. Hier komt dus een vervolg op!

29 augustus 2018