Vogue Living

Afgelopen voorjaar heb ik regelmatig verteld hoeveel inspiratie ik krijg door het lezen van de Vogue Living. Dit tijdschrift staat bij mij bovenaan de top van wat er te krijgen valt. Ik hou van de verrassende (soms wat drukke, chaotische) interieurs, afgewisseld met persoonlijke verhalen van de bewoners. Telkens dat ik het blad doorblader denk ik bij mezelf: “Marloes, stap nou toch eens uit je comfort zone en ga je huis inrichten zoals JIJ het wilt. Waarom wachten op een nieuw huis? PotentiĆ«le kopers moeten er maar doorheen kijken.” Of we doen wat Bart zegt. Een tweede opslag box huren tegen de tijd dat we ons huis echt gaan verkopen.

Maar serieus. Het kriebelt van alle kanten wanneer ik de Vogue Living lees. Voordat ik hem uit heb verheug ik me al op de volgende editie. Zo ben ik, een beetje ongeduldig. Hoe heerlijk is het om dan thuis te komen en dit cadeautje van Vogue Living op de mat te zien liggen? Ik kon mijn geluk vanavond niet op. Na een harde dag werken had ik mezelf een avond Netflix beloofd (ik kijk vaak maar 1 keer in de week tv omdat ik het te druk heb met doen) maar dat werd de Vogue Living lezen. Veel beter! Dekentje erbij om op te warmen en een flinke mok thee.

Van al het moois wat je deze editie in Vogue Living kan zien, heb ik willekeurig wat foto’s gemaakt om je een beetje een indruk te geven van hoe gaaf hij deze keer is. Ik heb het blad al drie keer doorgelezen en dat ga ik morgen bij het ontbijt weer doen. Vooral de reportage met Malene Birger vond ik inspirerend. Wat een vrouw en wat een huis. Ze heeft al meerdere interieurboeken uitgegeven, wist ik niet. Nu dus wel. Vogue Living, bedankt voor dit mooie cadeau! Ik kan er weer even tegenaan. : )

De nieuwe Vogue Living ligt vanaf 23 november 2017 in de winkels!

22 november 2017 | Foto’s Vogue Living NL