Zoals menig andere vrouw ontpop ik mezelf rond deze tijd tot een (nog groter) shopmonster. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik de nieuwe mode in de winkels zie. Ik wil het dan allemaal. Helaas is de periode dat ik alles zonder nadenken kon kopen voorbij. Tegenwoordig doe ik het iets rustiger aan.

Zo heb ik eerst mijn kledingkast uitgemest en een lijstje gemaakt van alle basisstukken die mogen blijven. Daarnaast heb ik een lijstje met alles wat ik mis. Zoals kleuren en soort gebruik.

Ik heb bijvoorbeeld een gloednieuwe bikini in de kast liggen, nog maar 1 keer gedragen, maar hij is zwart en ik wil iets vrolijks. Niet dat ik hem dit jaar zal dragen. We gaan naar IJsland, daar is het te koud. Daarna naar New York, voel er weinig voor om open en bloot in Central Park te gaan liggen. En in het binnenland van Kansas zijn ze bikini’s in de achtertuin niet gewend.

En toch kriebelt het. Ik wil zo ontzettend graag een van deze te dure bikini’s die ik niet dragen zal en ook de lange jurk staat hoog bovenaan mijn lijstje. Dat ik nog zat lange jurken heb, die ik overigens ook maar 2 keer per jaar draag, dat is op zo’n aankoop-moment niet relevant. Misschien nog even alles rustig overdenken… Wat wil ik? Wat heb ik echt nodig?

Wat ik wil:

  • Bikini van Tommy Hilfiger of Luli Fama (Komen per stuk zo rond de 200 euro. Ik zeg maar…)
  • Jurk Tommy Hilfiger (Prijs nu nog niet (bij mij) bekend maar schat zo rond de – ahum – 500 euro)
  • Vrolijke tas in zomerse kleur van MK (375 euro)
  • De LV Damier Ebene Neverfull MM (945 euro, terwijl ik al 3 LV tassen heb)

Soms is het nuttig om op te schrijven wat je wil hebben, dan besef je je pas echt hoe belachelijk het eigenlijk is. Ruim 2000 euro aan spullen die ik echt niet nodig heb. Vroeger had ik het gerust uitgegeven. Tegenwoordig spaar ik voor de droom van manlief: een grote schuur. Ok. Besluit is genomen. Ik post wat mooie plaatjes en ga er gewoon elke dag naar kijken:

Jurk en bikini van Hilfiger ↑

 

Bikini van Luli Fama (suenos Estrellados) ↑ Nu ik haar kont zie bedenk ik me dat ik niet eens in zo’n kleine bikini gezien wil worden! We worden ook een dagje ouder zal ik maar zeggen… (LOL)

Selma handtas van Michael Kors ↑

Louis Vuitton Damier Ebene MM ↑

Wat heb ik dan wel nodig? Nou, morgenavond heb ik een modeshow van mijn nichtje waar ze ook kleding verkopen tegen normalere prijzen en die elke dag te dragen zijn. Goed, het zijn geen H&M prijzen maar 60 euro voor een jurkje is voor mij persoonlijk nog leuk te doen.

Wat heb ik wel nodig?

  • Een vest of 2, want ik heb het altijd koud en maar 1 vest in de kast liggen. Graag een lichtgrijze en oudroze.
  • Ondergoed, dat zet ik altijd op de laatste plaats.
  • Vrolijke koraalkleurige sjaal
  • En misschien toch die leuke Michael Kors tas… die krijg ik echt niet uit mijn hoofd. 😉

Livia jurk navy LABEE ↑

Tops van Isla Ibiza ↑