Ik was er al een paar jaar niet meer geweest, op de woonbeurs. Ik deed er zeg maar te veel inspiratie op. Was het huis net op orde, kwam ik thuis met allerlei folders over nieuwe vloeren, badkamers, keukens en konden we weer opnieuw aan de slag. Het was echt zelfbescherming dat ik niet meer ben gegaan. Maar nu we verhuisplannen hebben was het een ideaal moment om weer eens een bezoekje te brengen aan een van de leukste beurzen in Nederland.

Dus we zijn op de VIP avond gegaan, een super leuk aanbod van de webwinkel Leeff.com. Na de vele internetbezoekjes en aankopen, konden we elkaar meteen eens in het echt ontmoeten. De stand van Leeff viel meteen op. Wat een drukte! Het was duidelijk dat er vraag is naar het frisse assortiment woonaccessoires dat ze verkopen. Super leuke spullen hebben ze! >>> www.leeff.com

Ik had verwacht dat er een hoop trendkleuren aanwezig zouden zijn. Op Instagram zie je veel blauw/groen tinten en geel. Het viel me op dat deze kleuren puur als accent op de beurs aanwezig waren, en dat vooral donkere ruimtes in trek waren. Ik had zelf een duidelijke favoriet op de beurs, namelijk het Eigen Huis en Interieur-huis. Wat een geweldig mix van strak design en eigentijds wonen hebben ze daar van gemaakt. Hoewel we nu alles wit hebben, voelde ik me volkomen op mijn gemak in het donkere omhulsel.

We hebben vooral ook op de badkamers gelet. In het nieuwe huis dat we momenteel voor eigen hebben, past een piepkleine badkamer. Krom eigenlijk, omdat het een kast van een huis is. Maar goed. Op de beurs zat ideeën qua materiaalgebruik en indelingen. De badkamer van Stijlvol wonen vond ik in 1 woord geweldig. Maar die van Ariadne at home was ook heel sfeervol. Strak vs romantisch. Ik ga daar een goede mix tussen zoeken.

Meer van het Ariadne huis:

En de rest van de beurs; Bloomon, waar je een abonnement op verse bloemen kunt nemen!

De mooie muurkunst van IXXI. Deze vind ik waanzinnig en komt op mijn wensenlijstje:

De stand van Elramlahamra:

En natuurlijk, last but not least… het waanzinnige en druk bezochte vt wonen huis. Leuk dat Carlein en Frans er ook waren. In het echt vind ik ze nog leuker dan op tv. Spontaan en gezellig met bezoekers kletsend. Als het huis je nog niet thuis liet voelen, dan zij wel!

Foto’s door mij