WALLFELT

Zag vandeweek zoiets leuks! Ben spontaan gevallen voor de toffe wanddecoratie van Wallfelt. Elementen van vilt die je gemakkelijk met tape aan de muur kan bevestigen. De elementen zijn 50 x 50 cm waardoor je snel een hele wand vult en een gave impact kunt maken in je interieur. Een mooie binnenkomer in de hal bijvoorbeeld of een dubbele rij panelen als bedhoofd. Door de diverse kleuren kan je eindeloos combineren, maar natuurlijk kan je het ook neutraal houden en voor 1 kleurvlak gaan. Omdat wit toch mijn dingetje blijft, ben ik in eerste instantie voor een groot, wit vlak gegaan. Het mooie hiervan vind ik dat de panelen opgaan in de wand. Ze zijn aanwezig, vallen op door hun 3D bouwvorm, maar blenden toch perfect met de rest van de wand. Met een simpele aanpassing creëer je in een handomdraai een spannender effect, bijvoorbeeld door 4 panelen te vervangen voor een cappuccino of caramel kleur. Met de dubbelzijdige tape kan je ze makkelijk vervangen zonder de muur (of het wandpaneel) te beschadigen. Ik hou van afwisselen dus dit is een ideaal systeem voor mij.

Is het ook iets voor jou? De panelen zijn er al vanaf 9,95 euro per stuk, en van 19 t/m 22 augustus 2021 mag ik nog eens 25% korting geven namens Wallfelt. Scheelt toch weer! Gebruik de code: MARLOES25

Zoals je misschien weet, werk ik naast het hele interieur-gebeuren in de papier en plasticrecycling. We zorgen ervoor dat plastic een tweede, derde of vierde gebruiksvorm krijgt door bedrijven gerecyclede grondstoffen te leveren. Steeds vaker wordt kunststof gebruikt als grondstof voor kleding. Modemerken, groot en klein, verkopen truien en broeken waarvan je nooit had verwacht dat het ooit een plastic fles was. Zo maakt Wallfelt ook gebruik van gerecyclede materialen en is hun product ook nog eens 100% recyclebaar. Goed bezig jongens!

WALLFELT bezit 50% gerecycled polyester. Één wandpaneel heeft een gewicht van ongeveer 300 gram. Dat wil zeggen dat één wandpaneel uit 150 gram gerecycled polyester bestaat, dat zijn maar liefst 15 lege plastic Coca Cola flesjes van één halve liter.

19 augustus 2021 | Foto’s M.E