Wasmiddel Zara Home

Om te beginnen, ik koop mijn wasmiddel gewoon zelf. Als het om geuren gaat ben ik behoorlijk selectief. Ik kan spontane migraine krijgen wanneer een geur niet lekker ruikt. Dat is weleens gebeurd bij producten die ik vrijblijvend kreeg toegestuurd. De geur was afschuwelijk, kon er niet tegen. Daarom ben ik gestopt met samenwerkingen als het om wasmiddel, geurkaarsen e.d. gaat. Ik kan simpelweg geen eerlijke review schrijven omdat ik weet dat ik overgevoelig ben voor geuren. Het grappige is dan weer dat ik bijna alle geuren van Zara Home wel lekker vind. Misschien omdat ze wat milder zijn, ik weet niet goed waar het verschil ligt. Jasmijn, linnen, green herbs… ben er gek op. Heb voorraden van geurstokjes, roomsprays en wasmiddel van Zara Home. (niet dat alleen zij lekkere luchtjes hebben hoor, maar ik slaag vaak het beste bij hun)

Sinds een jaar gebruik ik ook het wasmiddel van Zara Home. Jasmine detergent. En het is zo’n lekker spulletje! Voor mij werkt het. Heb maar een klein beetje per wasbeurt nodig, de was wordt goed schoon en ruikt dus naar jasmijn, mijn favoriete geur allertijden. Zie je weleens van die jasmijnstruiken in bloei staan? Als wij die tegenkomen dan moet Bart me meesleuren want ik sta er gerust vijf minuten aan te snuffelen. Jasmijn wasmiddel dus. Het wasmiddel bestaat uit natuurlijke ingrediĆ«nten, ook erg fijn, en is geschikt voor alle type wasjes. Ik gebruik het voor de handwas maar ook voor de handdoeken op 95 graden (met mijn handdoekenwas wordt meteen de wasmachine op 95 graden gereinigd, twee in een dus).

Telkens dat ik boven bij de wasmachine sta en het wasmiddel aanvul, word ik blij van de mooie flessen waarin het zit. We hebben inmiddels een mand vol. Aan de verschillende kleuren plastic kan je zien dat de flessen van gerecycled materiaal worden gemaakt. Ik hou van producten die mooi zijn en het milieu minder belasten.

1 mei 2021 | Foto’s M.E