Wijntje?

The Real WINE gums. Vorig jaar gaven we een doos van elke smaak cadeau aan mijn zwager. Hij is een wijnkenner en struint heel Europa af naar de beste wijnen. Uiteraard niet in de supermarkt, hij gaat naar de bron van de fles. Zulke mooie verhalen kan hij erover vertellen en op zo’n manier dat je ernaar wilt blijven luisteren. Ik waan mezelf in zijn plaats tussen de wijnvelden. Heerlijk lijkt het me om daar met zo’n wijnboer rond te lopen.

Als we bij hun thuis zijn en we de klimaatkast zien waar alle wijn in ligt, dan zijn we spontaan jaloers. Wat zou het geweldig zijn om zo’n verzameling in huis te halen waar aan elke fles wijn een smakelijke herinnering hangt. Mits je er de ruimte voor hebt natuurlijk. En die hebben wij niet. Bovendien drink ik hooguit een glas in de maand, dan is zo’n open fles zonde. Om maar niet te beginnen over het effect dat alcohol op mij heeft… geen tafel is dan nog veilig. Conclusie: the Real WINE gums van Vinoos  zijn eigenlijk wel zo’n mooie oplossing. Compact en per stuk verpakt met de echte smaak van wijn, alleen dan zonder alcohol.

Vinoos over hun wine gums: Wij hebben een echte WINEgum gecreëerd die smaakt naar wijn maar geen alcohol bevat. Diverse liefhebbers van the Real WINE gums zeggen zelfs een afdronk te ervaren. Kortom, iedereen herkent het moment: Je hebt de hele dag hard gewerkt, trek in een lekker glas wijn. Dat moment kan nu eerder plaatsvinden met onze Real WINE gum. Beleef het alleen of met vrienden.
Foto’s bij ons thuis – ME