Winterklaar

Ons huis winterklaar maken, daar vind ik het nog iets te vroeg voor. Vandaag was het 27 graden (op 16 oktober!!) en dan zit ik niet met mijn hoofd bij de kerstbomen en plushen dekentjes. In de zomer ben ik echter al wel met winterkleding bezig. In september kocht ik een teddy jasje bij Zara en ik ben nog op zoek naar een langere jas van dit materiaal. Je kan er niet omheen: in de winter van 2017/2018 draait het allemaal om warme, knuffelige jassen. Liefst roze, zoals deze kekke jassen van Mango en Zara:

Afgelopen weekend liep ik een beetje door de Bijenkorf rond te struinen en toen zag ik deze geweldige boots van Isabel Marant (Bekett sneakers). Ik weet dat ze niet vrouwelijk of flatteus zijn maar ik moest ze gewoon hebben. Ze zijn groot en lomp aan mijn voeten en ze zitten als pantoffels. Bart vindt ze vreselijk, dat weet ik nu al. En anders gruwelt hij wel van het prijskaartje. Maar ik niet. Ik ben zo’n type dat te snel haar geld uitgeeft aan veel te dure dingen. Mijn uitgavepatroon is goed voor onze economie, zegt mijn baas me al jaren. Natuurlijk geloof ik hem.

Dus ik heb een teddy jas, lompe maar oh zo gave schoenen en daar hoort een muts bij. Tijdens mijn rondje door de H&M zag ik dit petje met twee pompons. Goed, ik ben bijna 37, maar zeg nou zelf, dit is toch leuk?? Ik zie de humor er helemaal van in. Er komt een glimlach op mijn gezicht als ik zo’n item in de winkel zie hangen. Dan wil ik het gewoon hebben. Al is het maar om uit te stallen in de inloopkast. Voor 14.95 euro mag het.

Hetzelfde geldt voor de roze pumps hierboven (Zara). Ik zou ze buiten nooit aandoen maar voor in huis vind ik ze geweldig. Mode die niet te serieus wordt genomen vind ik heerlijk, anders is het zo gemaakt. Ik ben dus klaar voor de winter. Ik ga de kou met een knipoog tegemoet!

16 oktober 2017 | Foto’s Zara, Mango, H&M, Bijenkorf