Wishlist 2020

Geen goed begin van een nieuw jaar zonder een verser dan verse wishlist gevuld met mooie spullen die ik absoluut niet nodig heb, wel zou willen hebben, misschien ga kopen of alleen online plaats zodat ik af en toe kan wegzwijmelen bij de plaatjes. We hebben de afgelopen jaren namelijk al zoveel spullen verzameld dat ik het spoor kwijt ben. Hoewel mega drukke interieurs in de mode zijn, ben ikzelf nog steeds van de rust en eenheid. Ik raak gestrest als ik een woonkamer zou binnenkomen waar elke wand bekleed is met een prulletje en waar de kringloop zijn inboedel heeft gedumpt, alles wat niet verkocht, de meest uit de hand lopende stijlen die absoluut niet samengaan, gewoon bij elkaar in een krappe ruimte gepropt. Grote planten erbij om zuurstof toe te voegen aan de muffe lucht die van de meubels afkomt. Plaids op de bank die eruit zien alsof ze 100 jaar niet gewassen zijn. Afgekloven etensresten op tafel en vieze sokken tussen de kussens op de bank. Ik stel me voor dat de bekleding plakt. Brr. Zo’n interieur bedoel ik en geloof het of niet, ze zijn hotter dan hot. Maar niet voor mij dus. Niets mis met de kringloop, ik kom er graag selectief shoppen, maar over het algemeen maak je mij blij met andere spullen. Ik dwaal nogal af geloof ik. Ik weet het zeker. We hebben dus teveel spullen gekocht, een deel ervan ga ik verkopen en vervangen voor nieuwe. De economie draaiende houden noem ik dat, het is mijn plicht #smoesjevandedag

We hebben al 3 dekens van Sackcloth & Ashes maar deze kleur vind ik het mooist en hebben we dus niet. Ik weet niet of ik hem zo snel in huis zou gebruiken maar aangezien we vaak gaan wandelen en ook weleens ergens willen neerploffen met een boterham en glaasje, zou ik het cool vinden om dat voortaan in stijl te kunnen doen op zo’n mooi plaid als deze.

En als we dan toch een nieuwe deken zouden aanschaffen, dan maar meteen zo’n stoer leren handvat erbij want dat staat leuk.

Ben gevallen voor deze poster van The Poster Club. En niet alleen deze. Natuurlijk vind ik alles weer leuk, maar heb even geen geld voor “alles” want ik heb alles al uitgegeven dus heb ik gekeken hoe ze met z’n allen op de muur zouden staan. Net echt.

Boven het bed zou ik nog steeds een XL lamp willen van zeegras. Ik ben er allergisch voor dus handig is het absoluut niet dus misschien moet ik deze wens laten varen…

Deze lamp van Georges store is dan een betere optie. Die zweeft als een bloem boven je hoofd. Dat dromerige sfeertje spreekt me wel aan. Maar voor welke kleur zal ik gaan? Naturel of terra. Keuzestress! En zo mooi…

Rock the Kasbah lampen, zo gaaf! Ik heb de onze helaas moeten verkopen omdat de poezen wild werden door de sprieterige kap. Met deze kap heb ik meer hoop op een betere afloop.

Ik kan het rijtje met nog wel honderd spullen aanvullen maar ik zweer dat ik dan gek word. Soms ben ik weleens jaloers op mensen die zichzelf kunnen inhouden en met mate iets nieuws voor zichzelf kopen. Ik kan dat niet want ik ben (volgens Bart) een materialistische ekster die al het mooie wil hebben wat ik tegenkom. Het enige verschil tussen mij en de ekster is dat ik ervoor betaal, haha. Maar serieus, ik koop heel veel. Mijn moeder heeft weleens de hint gegeven dat er therapie bestaat om dat soort gedrag onder controle te krijgen. Maar ik denk dan bij mezelf, zolang ik nog kan sparen zal het allemaal wel loslopen. Ik besluit bij deze dat ik de hele wishlist ga bestellen, volgende maand ofzo. Hoe laat begint de AA? ; )

07 januari 2020