Wishlist nieuw huis

Home/Wishlist nieuw huis

Het is weer tijd voor een wishlist annex inspiratielijst voor ons nieuwe huis. Uiteraard is het ook deze keer weer een wirwar van stijlen die ik straks met elkaar wil gaan combineren. Hoewel ik gek ben op wit, heb ik de laatste tijd wat meer behoefte aan bruintinten. Niet een hele wand, maar subtiel, zoals de lampen in onze slaapkamer. Ik wil wat minder trenditems in huis en wat meer design. De basis mag wit en sober zijn, met af en toe een eyecatcher zoals een balkenplafond of juist een industrieel raam. Het mag alle kanten opgaan, zolang het maar naar thuis voelt.

Credits: Indiehomecollective, Heidi Merrick, Hotels, Riad, Google, Residence
2017-04-19T20:06:25+00:00

About the Author:

Marloes
Dagelijks geprikkeld worden door alles wat met wonen te maken heeft. Ik vind het heerlijk. We hebben een standaard rijtjeswoning en met een beetje creativiteit probeer ik mijn grote wensen in ons ietwat kleine huis te verwerken.