Vloerkleden van Sisal, Riet en Zeegras

We zijn vakanties aan het vergelijken voor aankomende zomer. Ik wil voor de honderdste keer naar Marrakech (gaat niet gebeuren) maar Griekenland is ook een optie. Ik ben gevallen voor twee prachtige hotels die ik eventueel met elkaar wil combineren. Toegegeven, ik heb niet eens naar de locatie gekeken. Het interieur is het enige wat ertoe doet. Zo mooi en zo ontzettend hoe ik ons huis wil hebben. De basis dan, want ik kan niet zonder onze erfstukken en frutsels. Het leuke van reizen is inspiratie opdoen, niet 1 op 1 kopiĆ«ren. Dus een beetje uit alle werelddelen, van de een net iets meer dan van de ander. Deze zomer voert Griekenland de boventoon met stoere vloerkleden van sisal, zeegras en riet. Rond of als loper. Daar liggen ze al even in de hotels, hier beginnen ze deze winter zichtbaar in trek te komen. Ik heb net zelf een zeegras loper bij vt wonen besteld. 240 x 70 cm, mooi maatje voor de woonkamer, naast het bed of in de badkamer. Ik heb hem trouwens alleen voor het sfeertje gekocht, ik heb namelijk niet de illusie dat hij lekker onder onze voetjes aanvoelt. Hierbij wat inspiratie foto’s:

26 januari 2019 | Foto’s Paulina Arcklin, Hotel San Giorgio, House doctor