Superleuke zwart-wit teksten gedrukt op kaartjes, posters, hout en zelfs kussens. Maar ook verjaardagskalenders en agenda’s, masking tape, notitieblokken, muurstickers en ga zo maar door. De positieve uitspraken van Zoedt zijn mijn absolute favoriet. Wie wordt er niet vrolijk wanneer hij “add a little confetti to each day” leest? Telkens dat ik zo’n tekst lees, moet ik glimlachen omdat het iets in me losmaakt.

Laatst kreeg ik de Zoedt agenda voor 2016 binnen, en die is behalve handig, ook nog eens gevuld met deze positieve teksten. Dagelijks door de week bladeren terwijl je leest hoe flipflops je leven beter maken. Dat maakt me blij! En hij past in mijn kleinere tassen, ook niet geheel onbelangrijk. Ik zeul mijn agenda altijd overal mee naartoe. Achterin zit nog een handig notitieblad om onderweg wat aantekeningen te maken.

Een jong merk met een grote toekomst. Het klopt helemaal wat ze bij Zoedt zeggen: Onze stijl is basic, eigenzinnig en met lef! Ben je nog niet bekend met Zoedt? Neem dan snel een kijkje op hun te gekke site ยป www.zoedt.nl